WELCOME

Bine ai venit pe acest blog dedicat pasionatilor de muzica. Sper sa te simti bine in compania noastra!



sâmbătă, 14 iulie 2007

De la playback la muzica

Desi nu e greu sa ne dam seama de unde se trage fobia de a canta live, suntem convinsi ca o mare parte din solistii care se perinda pe scenele din Romania nu dispun de calitati vocale exceptionale. Cu siguranta publicul ar ramane cu dezamagirea in suflet daca favoritul lor ar interpreta intr-un hal fara de hal piesa favorita. Asadar e mult mai simplu sa pui cd-ul cu vocea inregistrata (mai mult trasa de "par") intr-un studio, decat sa te chinui sa scoti falseturi "en gross".

Degeaba incearca unii, dar mai ales unele sa ne convinga cu show-uri de o sexualitate dusa la extrem, fara indoiala locul lor e intr-un striptease club, in nici un caz pe scena. Ceea ce nu stiu acesti artisti de mana a doua este ca talentul nu se obtine in pat, ci prin foarte multa munca.
Dar Romania e tara tuturor posibilitatilor, deci sa nu ne mire faptul ca VIP-urile apar peste noapte ca ciupercile dupa ploaie!

Un lucru e cert, publicul adevarat nu poate fi mintit cu playback si nici cu voci fara valoare, asa ca, multstimati actori de pantomima, poate va gasiti locuri in Spania la cules capsuni!

Un comentariu:

Anonim spunea...

interesant articol:)
blogul e promitator
astept mai multe articole