WELCOME

Bine ai venit pe acest blog dedicat pasionatilor de muzica. Sper sa te simti bine in compania noastra!



duminică, 15 iulie 2007

Whitney Houston


Renumita interpreta, Whitney Elizabeth Houston, se naste pe 9 august 1963 in Newark, USA. Se trage dintr-o familie de muzicieni: mama ei, Cissy Houston, cantareata de gospel, iar verisoara sa fiind nimeni alta decat binecunoscuta Dionne Warwick.
Incepe sa cante de la varsta de 11 ani in corul de muzica religioasa la Biserica Baptista. In timpul adolescentei o acompaniaza pe mama sa in spectacole si are ocazia sa cante alaturi de artisti celebri precum Chaka Khan si Lou Rawls.
Whitney lucreaza ca model si joaca in sitcomurile "Gimme a break" si "Silver Spoons". Primul sau album este inregistrat cuBill Laswell, un cantaret de jazz-funk experimental. Clive Davis, presedintele casei de discuri "Arista"o aude in 1983 intr-un club de noapte si-i ofera un contract.
Primul single realizat in duet cu Teddy Pendergrass se numeste "Hold me". Peste doi ani da lovitura cu "You give good love", urcand pe primele locuri in topurile vremii.Cu melodia "Saving all my love for you" obtine un premiu Grammy. Devine cunoscuta in intreaga lume prin vocea sa plina de forta, sensibilitate si control. Desi intreaga sa activitate i-a adus numeroase premii si milioane de fani in intreaga lume, situatia familiala nu era tocmai una stralucita. Whitney Houston cade prada depresiei si se apuca de droguri.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Whitney Houstoncea mai frumoasa si celebra dupa melodia I will always love youmi-as dori sa o revad pe micul ecrancu ceva nou si frumos.... si ii doresc multa bafta pe viitor

Anonim spunea...

In primul rand as dori sa o felicit pentru ziua ei de nastere (09 august 2008) si ii doresc multa sanatate. Sa nu uitam ca dincolo de celebritate si succes, totusi este un om, o femeie care va lasa cu certitudine in urma ei ceva memorabil, sau poate chiar a reusit ce altii nu au putut realiza pana acum sa aduca o noua viziune asupra muzicii si originalitate. Dincolo de presa si scandaluri impertinente, este timpul pentru fiecare din noi sa ne facem autobiografia, iar dupa aceia v-om putea intelege pe ceilalti din jurul nostru. La multi ani Whitney Houston!

Florin Roman.